tisdag 8 maj 2012

Dag 8

En vecka är klar, hur gick det?
Jag har mått dåligt som fan större delen av veckan, hungrig nästan hela tiden. I några få dagar har jag fått sockerrush efter måltiden och skakat som ett asplöv.
Men hungern har försvunnit, nu är jag bara hungrig precis innan målet. Sopporna är fortfarande goda, och jag har inte mått illa av upplevelsen.
Yr då och då, främst när jag druckit lite för lite vatten och precis innan maten.

Sugen på mat var jag bara när det serverades kyckling till resten av familjen, när det är pannkaka föredrar jag soppan.

Jag har ingen våg men har mätt mig, kom på det lite för sent bara så jag väntar med att berätta hur det gick. Jag känner ändå att det är lite mindre så jag är inte orolig. Brukar gå ner 4kg första veckan, så oavsett så kommer jag räkna på 4 kg nu. Nästa vecka tänkte jag ta 1,5 kg, det är alltid lite andra veckan. Vi får se när jag får en tillförlitlig mätning. Återkommer om det.

Idag har kroppen värkt som fan, det måste vara skitväder på gång. Jag har haft ondare en gång förut i vår, då kom det en storm som hette duga. Undra hur alvedon påverkar ämnesosättningen? Eller snarare paracetamol, jag käkar ju citodon ibland med. Måste googla på det tror jag.
Snart dags för dagens sista mål och imorgon ska jag åka till citygross och titta på allevos soppa. Börjar tröttna på supergoda pot-purjon, och det skulle vara en smärre katastrof faktiskt.

Vatten dricker jag minst 2,5 liter om dagen, oftast mer. Två gigantiska koppar te och sopporna gör över 5 liter vätska varje dag, den delen ordnar sig.

Summa summarum är att det går bra, jag har inte såvärst lust att börja äta än. Om jag får ett sug på mat (som när jag passerade hemmagjord pomfrit igår) så går jag vidare (slängde potatisen för säkerhets skull, utan att tänka) och tänker på något annat. När huvudet är sysselsatt är inte ögat hungrigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar