fredag 11 maj 2012

Helveeeeete! *arg*

Så har det då hänt.
Jag åt.
Först en tomat, modell liten. Det var för att få bort smaken på vitlök som gubben hovde i soppan för att variera - oooboy! smakade det vitlök. Det var väl ok, en liten tomat är ju ingenting.

Sen är det ju fredag, grabbarnas godisdag.
Åhåååååå, så dumt!
Jag hällde upp godiset och in i munnen åkte en liten chokladkola. Drops eller vad de heter, M&M-storlek. Det ångrade jag direkt, det var inte så gott som jag mindes. Faktum är att modifastshokladen är godare - som jag dricker nu för att få stopp på galenskaperna som hände sen.

The gamer ska äta chips. Jag häller upp chips. Stoppar en i munnen. En till och en till. Kanske ett dussin totalt. De sista 4 i högen jag gjorde åt mig själv lyckades jag fösa ner i the gamers chipsskål, fixade shaken och gick hit för att bekänna.

Hur fans dumt var inte det där?

Jag skulle bara göra vatten och ta fram karrat, inte skulle jag mola in en massa skit i munnen iallafall.
FAN.
Hursomhelst bestämde vi att jag ska äta på lördagskväll, vi gör nåt jag gillar och sen äter jag en liten portion. Jag står inte ut att inte äta dag ut och dag in. Måste ha nåt att se fram emot med.

Som jag har sagt tidigare, på veckorna går det bra. Det är fredagar och lördagar som är jobbiga. Men härda ut fredagen borde vara lungt om jag vet att det blir mat på lördagen.
Men tydligen inte ens det.
Gahaa!

2 kommentarer:

 1. låter som en bra ide att du har en ätar dag. jag äter lite varje dag men jag kan inte hejda mig bör nästan ta en dag och äta det jag vill för att sen ta ett nytt tag för just nu kan jag inte sluta små tugga varje dag :( heja dig du är jätte duktig kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle ju ha en imorgon, så det är ett totalt misslyckande.:-(
   /Catta

   Radera